Uitgebreid aanbod

Wij begeleiden (jong)volwassenen, kinderen, gezinnen en families tijdens moeilijke periodes. 

Door in gesprek te gaan met de therapeut kan het helpen om de situatie vanuit een andere hoek te bekijken en nieuwe inzichten te creëren.

Bekijk ons uitgebreid aanbod en ontdek welke therapie u iets zegt. Zit u met vragen? Dan kan u ons steeds contacteren. We helpen u verder aan de juiste therapeut.

Psychotherapie

Tijdens een psychotherapeutisch proces gaan we aan de slag met uitdagingen en klachten. We willen je ontmoeten, samen zoeken en verwoorden wat er in je omgaat, samen zoeken naar mogelijkheden en krachten.

Psychodiagnostiek

Door middel van belevings-, intelligentie- en/of concentratieonderzoek gaan we op zoek waar de moeilijkheden zich juist bevinden. Daardoor krijgen we ook een beter beeld waar de groeikansen liggen.

Relaxatietherapie

Terug leren luisteren naar uw lichaam, is een kunst die we samen ontdekken. We helpen je bij het detecteren van de signalen die je lichaam zendt, te begrijpen wat de oorzaak kan zijn en oplossingen te formuleren.

Loopbaanbegeleiding

In het loopbaanbegeleidingstraject zoekt u tijdens verschillende gesprekken met onze loopbaanbegeleider uit wat uw sterktes, zwaktes, interesses en professionele ambities zijn. 

When mind, body and spirit are in harmony, happiness is the natural result