Sara Verbeke

Klinisch psycholoog / Systeemtherapeut i.o.

Sara is een spontane en enthousiaste kinder- en jongerenpsycholoog die houdt van een open en oprechte communicatie. Je kan bij haar terecht met verschillende problematieken en vraagstukken: oa angstklachten, sociaal-emotionele problemen, gedragsproblemen, contextproblemen… Ze gaat samen met kinderen, ouders en zorgfiguren op zoek naar sterktes en oplossingen.

Doelgroep

Kinderen en jongeren met diverse problematieken:

  • Gedragsproblemen
  • Angst- en stemmingsmoeilijkheden
  • Faalangst en perfectionisme
  • Traumaverwerking

Tarieven

Intake: 75€ 
€60 / sessie

Contactgegevens

Werkwijze

Aanmelding:
Telefonisch of via mail

Intakegesprek
Kennismaking
Verkennen en verduidelijken van de hulpvraag

Therapievoorstel
Op basis van de hulpvraag wordt een voorstel tot therapie gedaan.

Therapiefase
Samen gaan we op zoek naar hinderende gedachten en gevoelens. We zoeken naar manieren om deze gedachten om te buigen en om met deze gevoelens om te gaan. Er wordt verder gekeken naar belangrijke gebeurtenissen in je leven en de invloed hiervan op jou als persoon. Tijdens het traject wordt er ook op zoek gegaan naar jouw sterktes en hoe je deze kan gebruiken binnen en buiten het therapieproces.

Afrondingsfase

Indien het gevoel van een teruggevonden balans aanwezig is,  kan overgegaan worden tot het afronden van het therapieproces.

In elke fase wordt in samenspraak gekeken naar de gewenste frequentie van de gesprekken (wekelijks,  tweewekelijks, maandelijks,…)

Maak een afspraak of vraag meer info aan Sara

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.