Groepspraktijk Trustpunt Sinaai breidt verder uit

Trustpunt is een centraal gelegen groepspraktijk in hartje Sinaai. We trachten een ruim en gevarieerd aanbod te voorzien waar volwassenen en kinderen met verschillende problematieken op een professionele, maar warme manier ondersteund worden in hun groeiproces.

Trustpunt wil een vertrouwenspunt zijn. Samenwerking staat centraal. Wegens de grote vraag naar psychotherapeutische begeleidingen, zijn we op zoek naar een geëngageerde en gemotiveerde collega om ons team verder te versterken. Heeft u bovendien ook affiniteit en/of ervaring met psychodiagnostiek, dan waarderen we dit sterk. Ook een geconventioneerde psycholoog is van harte welkom.

Psycholoog

Wie zoeken we?

  • Een enthousiaste psycholo(o)g(e) met een warm hart voor mensen.
  • Een afgeronde of lopende therapieopleiding waarderen wij zeer sterk.
  • Je houdt ervan te werken met een brede waaier aan problematieken.
  • We zijn zowel op zoek naar versterking voor de volwassen-, als voor de kindwerking.

Wat bieden we aan?

Een centraal gelegen praktijkruimte, waar therapeutisch en diagnostisch materiaal aanwezig is. Trustpunt voorziet een volledig bemeubelde en vernieuwde praktijk, met gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en vergaderruimte. Consultaties gebeuren op zelfstandige basis. Uiteraard is er ruimte voor eigen inbreng, flexibiliteit en overleg met collega’s.

Interesse?

Aarzel niet om contact op te nemen via onderstaande gegevens of ons contactformulier.
Dries 57, 9112 Sinaai-Waas
ellen@trustpunt-sinaai.be
0496/30.57.86

Spontane aanmelding

Ben jij een klinisch psycholoog, orthopedagoog, (huis)arts, therapeut, logopedist of andere interessante discipline gericht op menselijk welzijn? Aarzel niet om contact op te nemen, zodat we kunnen afstemmen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je zin om samen te werken, elkaar te versterken, met respect naar eigen ruimte en vrijheden? Dan zijn we zeker op zoek naar jou!

Neem contact op via bovenstaande gegevens.