Debbie Van Damme

Relaxatietherapeut & loopbaancoach

Debbie ging na een aantal stressvolle perioden in haar eigen leven op zoek naar manieren om te ontspannen. Ze volgde de opleiding relaxatietherapie en coacht je graag naar een betere work-life balans. Je kan bij haar terecht voor stressgerelateerde klachten. Zij mag zich ook loopbaancoach noemen en gaat graag op zoek naar mogelijkheden en uitdagingen op werkgebied.

Tarief

€60 / sessie
Loopbaancheques (aanvraag vdab)

Contactgegevens

Werkwijze

Ervaar je veel stress en heb je last van stressgerelateerde klachten?
Ben je op zoek naar hoe je met die stress kan omgaan of hoe je deze kan reduceren?
Loop je al even met die chronische stress rond en heb je het gevoel geen energie meer te hebben?

Of lijkt je werk je grootste stressbron te zijn? 

Bij Debbie kan je terecht voor relaxatietherapie, stress-en burnoutbegeleiding, hartcoherentie en loopbaanbegeleiding.

Ze coacht je graag naar een betere (work-)life balance.

Dankzij relaxatietechnieken die vertrekken vanuit het lichaam (bv. ademhalingsoefeningen, progressieve relaxatie, …) of vanuit het bewustzijn (bv. autogene training, mindfulness,…) kun je opnieuw innerlijke rust ervaren.
Ook hartcoherentie, een nervus-vagus training, sluit hier mooi bij aan. Dankzij het ritmisch ademen kan je je hart in veilige modus brengen. Dit heeft een gunstige invloed op het hele lichaam en brein.

Wanneer je al heel lang met chronische stress rondloopt en je energiepeil op een zeer laag pitje beland is, zullen relaxatietechnieken al een deel helpen, maar deze worden best nog aangevuld met enkele praktische tips over energiedosering, dagplanning, timemanagement, het aanleren van verschillende vaardigheden om terug een gezonde work-life balance op te starten en te houden.

Tijdens loopbaanbegeleiding wordt jouw loopbaan even onder de loep genomen en wordt er gezocht naar de mogelijkheden om jouw loopbaan terug op de rails te krijgen zodat je opnieuw met plezier naar je werk kan. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kom je meer te weten over het verloop van het traject en de VDAB Loopbaancheques. 

Maak een afspraak of vraag meer info aan Debbie

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.